![Kocham Zioła](/upload/kochamziola/logos//LogotypKZ-strona001%282%29.png)
-
-
Koszyk jest pustySuma 0
-
Kocham Zioła e-wydanie 2/21
![Kocham Zioła e-wydanie 2/21 Kocham Zioła e-wydanie 2/21](/images/kochamziola/0-1000/Kocham-Ziola-e-wydanie-121_%5B337%5D_480.jpg)
![Kocham Zioła e-wydanie 2/21 Kocham Zioła e-wydanie 2/21](/images/kochamziola/0-1000/Kocham-Ziola-e-wydanie-121_%5B337%5D_480.jpg)
![Kocham Zioła e-wydanie 2/21 Kocham Zioła e-wydanie 2/21](/images/kochamziola/0-1000/Kocham-Ziola-e-wydanie-121_%5B338%5D_480.jpg)
![Kocham Zioła e-wydanie 2/21 Kocham Zioła e-wydanie 2/21](/images/kochamziola/0-1000/Kocham-Ziola-e-wydanie-121_%5B338%5D_480.jpg)
Szósty tom serii wydawniczej Kocham Zioła tworzonej przez Instytut Zielarstwa Polskiego i Terapii Naturalnych s.c. E-wydanie w formacie PDF, 130 stron.
Wysyłka w ciągu | natychmiast po zaksięgowaniu wpłaty |
Cena przesyłki | 0 |
Dostępność |
Duża dostępność
|
Kod kreskowy | |
ISBN/ISSN | 9788395725678 |
EAN |
Szósty tom innowacyjnej serii wydawniczej Kocham Zioła, stworzonej w ramach Instytutu Zielarstwa Polskiego i Terapii Naturalnych s.c.
Naszą siłą są uznani autorzy oraz ciekawe, znakomicie rozszerzone tematy.
E-wydanie w formacie PDF, 130 stron.
Spis treści:
Powitanie od Redaktora Naukowego
Róże w historii i fitoterapii - Bartłomiej Byczkiewicz
Leki fitoterapii niemieckiej (3) - Bartłomiej Byczkiewicz
Leśne gawędy o ziołach: O opiekuńczej Laszczce - Kamil Czepiel
Walory użytkowe porzeczek - Bartłomiej Byczkiewicz
Amarantus - diabelskie ziele - Ewa Rogala
Pieprz metystynowy - dar czy przekleństwo? - Bartłomiej Byczkiewicz
O fałszowaniu surowców roślinnych - Bartłomiej Byczkiewicz
Chleb na zakwasie a zdrowie - Agata Burek
O angosturze, której nie ma w Angosturze - Bartłomiej Byczkiewicz
Wybrane liście drzew i krzewów w fitoterapii - Bartłomiej Byczkiewicz
Leśne gawędy o ziołach: O wyrosłych z krwi Tytanów (jeżyny) - Kamil Czepiel
Najsłynniejsze ziółka II RP - Bartłomiej Byczkiewicz
Edukacja: współpraca na rzecz powrotu do korzeni - Pola Kmiecik
Nowoczesna nauka łączy się z najlepszą tradycją
Informacje dla Czytelników